Noul director executiv al Premier League va fi David Pemsel, directorul The Guardian

Premier League a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, faptul că David Pemsel, directorul The Guardian, a preluat funcţia de director executiv.

55 afișări
Imaginea articolului Noul director executiv al Premier League va fi David Pemsel, directorul The Guardian

Noul director executiv al Premier League va fi David Pemsel, directorul The Guardian

Pemsel a fost ales în unanimitate, într-o şedinţă specială a acţionarilor, la data de 2 octombrie.

„Abia aşteptăm să lucrăm cu David şi suntem siguri că va fi un plus important pentru Premier League. În acelaşi timp, dorim să împărtăşim aprecierea imensă pe care i-o purtăm lui Richard Masters, care a condus Premier League, în acest an, din funcţia de director executiv interimar. Richard şi echipa lui au făcut o treabă extraordinară şi vor continua să conducă Liga, sub îndrumarea lui David”, este o parte din mesajul publicat de oficialii Premier League.

La rândul său, David Pemsel a comentat: „M-am bucurat de cei opt ani petrecuţi la Guardian Media Group şi vreau să mulţumesc tuturor pentru suportul şi prietenia lor. Acum, însă, este momentul perfect să abordez o nouă provocare. Abia aştept să întâlnesc echipa şi să lucrez cu ea pentru evoluţia Premier League”.

David Pemsel va intra în funcţie începând cu luna aprilie, 2020.

Foto: Facebook

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici