Noul format pentru Fed Cup din 2020, anunţat de ITF/ Când va avea loc tragerea la sorţi

ITF a anunţat noul format pentru Fed Cup din 2020. România este printre cele 16 echipe care joacă în play-off-ul din februarie 2020, iar turneul final va avea loc la Budapesta.

597 afișări
Imaginea articolului Noul format pentru Fed Cup din 2020, anunţat de ITF/ Când va avea loc tragerea la sorţi

Noul format pentru Fed Cup din 2020, anunţat de ITF

"Federaţia Internaţională de Tenis a anunţat, joi, 27 iunie, că începând de anul viitor se schimbă formatul Fed Cup. Practic, este vorba despre un sistem similar cu cel din Cupa Davis, doar că turneul final va avea 12 echipe, nu 18.

Astfel, România este printre cele 16 echipe care, în februarie 2020, vor juca în play-off. Se vor disputa opt meciuri, păstrându-se sistemul de acasă/deplasare, iar cele opt câştigătoare se vor alătura finalistelor din acest an, Australia şi Franţa, şi celor două echipe care vor primi wild-card din partea ITF.

Cele 16 echipe care joacă în play-off sunt: Belarus, Belgia, Brazilia, Canada, Cehia, Elveţia, Germania, Japonia, Kazahstan, Letonia, Marea Britanie, România, Rusia, Slovacia, Spania şi SUA.

Tragerea la sorţi va avea loc la o dată ce va fi anunţată ulterior.

Turneul final, cu cele 12 echipe, va avea loc în perioada 14-19 aprilie 2020, la Budapesta", se arată în comunicatul postat pe site-ul frt.ro.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici