Noul preşedinte al UEFA ia în calcul să mute disputarea finalei Ligii Campionilor în afara Europei

Slovenul Aleksander Ceferin, noul preşedinte al Uniunii Asociaţiilor Europene de Fotbal (UEFA), a mărturisit, vineri, că se gândeşte la posibilitatea ca finala Ligii Campionilor să se dispute în afara Europei, informează Associated Press.

359 afișări
Imaginea articolului Noul preşedinte al UEFA ia în calcul să mute disputarea finalei Ligii Campionilor în afara Europei

Noul preşedinte al UEFA ia în calcul să mute disputarea finalei Ligii Campionilor în afara Europei

"Cred că poate fi o idee în viitor, dar este de discutat. Să te duci din Portugalia în Azerbaijan, de exemplu, este aproape la fel sau chiar la fel precum ai merge la New York. Pentru fani nu este o problemă, dar vom vedea. Vorbim despre o competiţie europeană, aşa că trebuie să ne gândim mai întâi", a declarat Aleksander Ceferin pentru sursa citată.

Finala Ligii Campionilor în sezonul 2016-2017 se va disputa la Cardiff, pe Millenium Stadium, stadionul naţional din Ţara Galilor.

Slovenul Aleksander Ceferin, în vârstă de 49 de ani, a fost ales în funcţia de preşedinte al forului european la mijlocul lunii septembrie şi a fost susţinut şi de Federaţia Română de Fotbal.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici