Novak Djokovic şi Victoria Azarenka sunt campioni la Cincinnati în 2020

  • Djokovic are 23 de victorii şi nicio înfrângere în 2020
  • Nole şi Nadal au fiecare câte 35 de turnee ATP Masters câştigate
  • Azarenka a câştigat prima competiţie din 2016 încoace
488 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic şi Victoria Azarenka sunt campioni la Cincinnati în 2020

Novak Djokovic şi Victoria Azarenka sunt campioni la Cincinnati în 2020

Novak Djokovic îşi continuă seria invincibilă din acest după victoria din finala cu Milos Raonic. Sârbul a revenit după un prim set dezastruos pierdut cu 1-6 în faţa canadianului. 

Cu trofeul de la Cincinnati, Djoko l-a egalat pe Rafael Nadal la numărul de turnee de Masters câştigate, cele mai importante după cele patru Grand Slam-uri anuale.

Victoria Azarenka a fost extrem de fericită să câştige primul turneu în circuit după ce a devenit mamă. Din păcate n-a fost să fie mai spectaculos. Naomi Osaka a fost nevoită să abandoneze meciul din cauza unei accidentări.

Cei doi campioni nu părăsesc încă New York-ul. Mâine începe primul turneu de Grand Slam de după carantină: US Open.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici