Novak Djokovic a avansat în semifinala turneului de la Paris

Novak Djokovic (1 ATP) a avansat, vineri, în semifinala turneului de la Paris, după ce l-a învins, în sferturi, pe Stefanos Tsitsipas (7 ATP), cu scorul de 6-1, 6-2.

84 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic a avansat în semifinala turneului de la Paris

Novak Djokovic a avansat în semifinala turneului de la Paris

În primul set al întâlnirii, grecul nu a avut drept la replică. Novak Djokovic a reuşit două break-uri şi a încheiat setul la scorul de 6-1 la game-uri, după doar 29 de minute de joc.

Setul secund a avut parte de aceeaşi desfăşurare. Jucătorul sârb a reuşit două lovituri de break în faţa jucătorului grec şi a câştigat partida după aproximativ o oră de joc.

În semifinală, Novak Djokovic se va întâlni cu Grigor Dimitrov (27 ATP), cel care l-a învins, în sferturi, pe Christian Garin, cu 6-2, 7-5.

Turneul de la Paris dispune de premii totale în valoare de 5,791,280 de euro.

Câştigătorul ediţiei de anul trecut a turneului este Karen Khachanov, care l-a învins, în finală, pe Novak Djokovic, cu scorul de 7-5, 6-4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici