Novak Djokovic a câştigat fără probleme finala turneului de la Tokyo. Al patrulea trofeu pentru sârb în 2019

Novak Djokovic (1 ATP) l-a învins fără probleme, duminică, în finala turneului de la Tokyo, pe John Millman (80 ATP), câştigând în premieră acest trofeu şi devenind al 11-lea lider mondial care obţine această performanţă. Sârbul a câştigat astfel cel de-al patrulea trofeu anul acesta.

157 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic a câştigat fără probleme finala turneului de la Tokyo. Al patrulea trofeu pentru sârb în 2019

Novak Djokovic a câştigat fără probleme finala turneului de la Tokyo. Al patrulea trofeu pentru sârb în 2019

Liderul mondial a câştigat primul set al finalei de la Tokyo în doar 30 de minute, în condiţiile în care australianul a încercat să joace cel mai bun tenis al său, returnând multe dintre serviciile sârbului.

Experienţa şi jocul net superior ale lui Novak Djokovic l-au ajutat însă pe acesta să facă break-uri rapide şi să câştige finala de la Tokyo în doar două seturi, scor 6-3, 6-2.

De altfel, a fost o săptămână impresionantă pentru liderul mondial, care a nu pierdut niciun set în meciurile disputate în capitala Japoniei şi nici nu a ajuns la tie-break.

Sârbul a jucat duminică cea de-a 110-a finală ATP din cariera sa, câştigând 76 de trofee până acum.

Nu este pentru prima oară când Novak Djokovic şi John Millman se înfruntă, sârbul învingându-l şi anul trecut, în sferturile de finală de la US Open. Scorul meciurilor directe este acum de 3-0 în favoarea jucătorului de tenis din Serbia, în vârstă de 32 de ani.

Acesta a fost primul turneu la care Djokovic a luat parte, după ce s-a retras, în timpul turneului de la US Open, din cauza unei accidentări suferite la umăr.

Taguri:
novak djokovic,
tokyo,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici