Novak Djokovic a câştigat turneul ATP 250 de la Eastbourne

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic, locul 4 ATP şi cap de serie numărul 1, a câştigat sâmbătă turneul ATP 250 de la Eastbourne, din Marea Britanie, defăşurat pe iarbă şi dotat cu premii în valoare de 635.660 de euro.

945 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic a câştigat turneul ATP 250 de la Eastbourne

Novak Djokovic a câştigat turneul ATP 250 de la Eastbourne

Djokovic l-a învins, în ultimul act al competiţiei, scor 6-3, 6-4, pe francezul Gael Monfils, locul 16 ATP şi al doilea favorit al întrecerii. Partida a durat o oră şi 17 minute.

Titlul cucerit la Eastbourne îi aduce lui Djokovic 113.330 de euro şi 250 de puncte ATP, în timp ce Monfils primeşte un cec de 59.690 de euro şi 150 de puncte în clasamentul mondial.

Turneul feminin a fost câştigat de jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, care a învins-o, sâmbătă, pe daneza Caroline Wozniacki, locul 6 şi a şasea favorită, scor 6-4, 6-4.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici