Novak Djokovic îl învinge pe Taylor Fritz şi ajunge în finala Turneului Campionilor

Novak Djokovic este la un pas de prima sa coroană ATP din 2015, după ce l-a învins pe Taylor Fritz în două seturi în semifinala Turneului Campionilor de la Torino, scrie BBC.

405 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic îl învinge pe Taylor Fritz şi ajunge în finala Turneului Campionilor

Novak Djokovic îl învinge pe Taylor Fritz şi ajunge în finala Turneului Campionilor

Sârbul a fost pus la treabă de californianul în vârstă de 25 de ani, ambele seturi ajungând în tie break.

Dar Djokovic, în vârstă de 35 de ani, a trecut de ambele, câştigând cu 7-6 (7-5) 7-6 (8-6) şi se va întâlni acum cu Casper Ruud sau Andrey Rublev în finala de duminică.

În ciuda faptului că nu a mai câştigat turneul de final de sezon de şapte ani, Djokovic, de cinci ori campion, este acum la doar un meci distanţă de a egala recordul de şase titluri al lui Roger Federer.

Britanicul Salisbury ajunge în finala de dublu
Joe Salisbury va face parte, de asemenea, din programul finalei de duminică, după ce britanicul şi partenerul său american Rajeev Ram i-au învins pe principalii favoriţi Wesley Koolhof şi Neal Skupski cu 7-6 (9-7) 6-4 în prima semifinală de dublu.

Acest lucru înseamnă că Salisbury şi Ram rămân neînvinşi la Torino, după ce au câştigat şi toate cele trei meciuri din faza turului de calificări.

Cu toate acestea, britanicul Skupski şi partenerul său olandez Koolhof - care au pierdut, de asemenea, în faţa lui Salisbury şi Ram în finala US Open din acest an - vor rămâne perechea de dublu numărul unu în lume în acest an, după ce au câştigat şapte trofee la nivel de turneu în 2022.

Salisbury şi Ram îi vor întâlni în finala de duminică pe Nikola Mektic şi Mate Pavic sau pe Lloyd Glasspool şi Harri Heliovaara.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici