Novak Djokovic, liderul mondial ATP, se opune vaccinării împotriva coronavirusului: "Nu vreau să fiu obligat să-mi fac unul"

  • Tenisul ar putea fi reluat doar la apariţia unui vaccin împotriva coronavirusului.
  • Liderul mondial e împotriva vaccinurilor şi spune că va avea o decizie grea de luat.
  • Sunt voci care cer insistent obligativitatea vaccinului la reluarea competiţiilor din tenis.
917 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic, liderul mondial ATP, se opune vaccinării împotriva coronavirusului: "Nu vreau să fiu obligat să-mi fac unul"

Novak Djokovic, liderul mondial ATP, se opune vaccinării împotriva coronavirusului: "Sunt împotriva vaccinării şi nu vrea să fiu obligat să-mi fac"

Tenisul e blocat de coronavirus şi ar putea fi afectat pentru mult timp de acum încolo. Jucătorii ar putea fi obligaţi să se vaccineze ca să mai poată călătorii la turnee, însă pentru moment nu există un vaccin. Djokovic, liderul mondial din ATP, are altă problemă. E împotriva vaccinurilor de orice fel şi crede că va fi pus în faţa unei alegeri dificile.

"Personal, sunt împotriva vaccinării şi nu aş vrea să fiu forţat de cineva să fac un vaccin ca să pot să călătoresc. Dar daca devine obligatoriu, ce se va întâmpla? Voi fi nevoit să iau o decizie. Am propriile gânduri despre această problemă şi dacă aceste gânduri se vor schimba cândva, nu ştiu.

Ipotetic, sezonul trebuia să se reia în iulie, august sau septembrie, deşi puţin probabil, înţeleg că vaccinul va deveni obligatoriu va deveni o cerinţă imediat ce vom ieşi din carantina strictă, dar nu există un vaccin încă",
a spus Djokovic într-un chat live cu alţi sportivi din Serbia.

Toate turneele de tenis au fost anulate până la jumătatea lunii iulie. Turneul de Mare Şlem de la Wimbledon a fost anulat pentru prima dată de la Al Doilea Război Mondial, în timp ce Roland Garros a fost reprogramat până în septembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici