Novak Djokovic nu va mai juca tenis în acest an din cauza unei accidentări

Novak Djokovic, numărul 4 mondial, a anunţat, miercuri, pe pagina sa Facebook, că nu va mai juca la niciun turneu în 2017, din cauza unei accidentări la cot.

260 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic nu va mai juca tenis în acest an din cauza unei accidentări

Novak Djokovic nu va mai juca tenis în acest an din cauza unei accidentări

Novak Djokovic, deţinător a 12 trofee de Grand Slam, a precizat că Andre Agassi va rămâne în echipa sa: "Va dura câteva luni să mă recuperez, aşa că nu mai pot participa la niciun turneu în 2017! Sper ca după aceea să mă pot antrena normal şi să-mi refac corpul şi jocul. E cea mai grea decizie pe care am luat-o vreodată! Andre s-a angajat să rămână alături de mine".

Djokovic, în vârstă de 30 de ani, a suferit accidentarea în sfertul de finală de la Wimbledon contra lui Tomas Berdych, când a şi abandonat.

Fostul lider mondial va rata inclusiv ultimul turneu de Grand Slam al anului, cel de la US Open, programat în perioada 28 august - 10 septembrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici