Novak Djokovic s-a calificat la Turneul Campionilor

Novak Djokovic s-a calificat, duminică, 14 iulie, la Turneul Campionilor, după ce a reuşit să se impună în faţa lui Roger Federer, în finala de la Wimbledon, cu scorul de 7-6(5), 1-6, 7-6(4), 4-6, 13-12(3). Spaniolul Rafael Nadal (2 ATP) a fost primul care a obţinut calificarea la Londra.

679 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic s-a calificat la Turneul Campionilor

Novak Djokovic s-a calificat la Turneul Campionilor

Liderul mondial şi-a asigurat cea de-a douăsprezecea calificare la Turneul Campionilor, câştigând cel de-al şaisprezecelea trofeu de Grand Slam dub din carieră. Djokovic a câştigat titlul de la Londra de cinci ori. Dacă va câştiga anul acesta, sârbul va egala recordul deţinut de Roger Federer.

”Întotdeauna este unul dintre scopurile principale să mă calific la Turneul Campionilor şi să reuşesc acest lucru atât de devreme este minunat. Aştept cu nerăbdare să revin la Londra, în noiembrie, şi să concurez cu cei mai buni jucători ai lumii pe Arena O2”, a spus Djokovic, după finala de la Wimbledon.

Anul trecut, Djokovic a pierdut finala Turneului Campionilor în faţa lui Alexander Zverev cu scorul de 4-6, 3-6.

Turneul Campionilor va avea loc pe arena O2 din Londra, în luna noiembrie. Începând cu anul 2021, evenimentul va fi organizat oraşul Torino, din Italia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici