Nurnberg - Bayern Munchen 1-1, în runda 31 din Bundesliga

Bayern Munchen a remizat contra lui Nurnberg, scor 1-1, în runda cu numărul 31 din Bundesliga, formaţia lui Niko Kovac nereuşind astfel să profite de eşecul Borussiei Dortmund din această rundă.

83 afișări
Imaginea articolului Nurnberg - Bayern Munchen 1-1, în runda 31 din Bundesliga

Nurnberg - Bayern Munchen 1-1, în runda 31 din Bundesliga

După o primă repriză fără gol, Nurnberg a deschis scorul în minutul 48, graţie unui şut excelent expediat de Pereira, de la marginea careului mare. Kovac a mutat imediat ofensiv, iar Serge Gnabry a restabilit egalitate cu un sfert de oră înaintea încheierii timpului regulamentar.

Bayern putea pleca fără niciun punct din deplasarea de la Nurnberg, după ce puştiul Alphonso Davies l-a faultat în careu pe Margreitter, în minutul 90, iar arbitrul a dictat penalty. Leibold a ratat de la punctul cu var, trimiţând mingea în bară. În minutul 90+5, Bayern putea obţine victoria care i-ar fi asigurat într-o proporţie destul de mare titlul de campioană, însă Kingsley Coman a ratat din postura de 1v1 cu portarul advers.

Nurnberg (4-1-2-3): Mathenia - Bauer (88' Ilicevic), Muhl, Ewerton, Leibold - Erras - Behrens, Lowen (82' Margreitter) - Pereira, Ishak (72' Tillman), Kerk
Bayern Munchen (4-2-3-1): Ulreich - Kimmich, Sule, Hummels, Alaba - Martinez (57' James 72' Davies), Alcantara - Muller (46' Gnabry), Goretzka, Coman - Lewandowski

S-a terminat 1-1, iar Bayern Munchen rămâne pe primul loc în Bundesliga, cu 71 de puncte, la două lungimi în faţa Borussiei Dortmund, astfel că formaţia de pe Signal Iduna Park va aştepta un nou pas greşit al bavarezilor în ultimele trei etape ale campionatului.

Programul lui Bayern Munchen:

4 mai, 16:30: Bayern Munchen - Hannover
11 mai, 16:30: RB Leipzig - Bayern Munchen
18 mai, 16:30: Bayern Munchen - Eintracht Frankfurt

Programul Borussiei Dortmund:

4 mai, 19:30: Werder Bremen - Borussia Dortmund
11 mai, 16:30: Borussia Dortmund - Dusseldorf
18 mai, 16:30: Monchengladbach - Borussia Dortmund

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici