O bancă finanţează dezvoltarea Academiei Gheorghe Hagi cu peste 3,5 mil. euro

  • Pe parcursul anului 2020, BRD şi FC Viitorul Constanţa au semnat contracte pentru facilităţi de credit în valoare de peste 3,5 milioane euro
  • Sumele sunt destinate atât finanţării proiectelor de investiţii, cât şi derulării în condiţii optime a activităţii curente a companiei, anunţă banca.
863 afișări
Imaginea articolului O bancă finanţează dezvoltarea Academiei Gheorghe Hagi cu peste 3,5 mil. euro

O bancă finanţează dezvoltarea Academiei Gheorghe Hagi cu peste 3,5 mil. euro

Astfel, finanţarea în sumă de aproximativ 3 milioane euro a vizat proiectul de modernizare şi extindere a centrului de pregatire sportivă „Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”, care are ca obiectiv extinderea cu spaţii destinate cazării juniorilor, antrenamentelor şi recuperării, precum şi cu o zonă administrativă nouă.

Recent, banca a acordat companiei şi un alt credit, în valoare de 2,5 milioane de lei, pentru capital de lucru, prin programul „IMM Invest”.

Fondată în anul 2009, Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” este cel mai mare proiect fotbalistic din sud-estul Europei. În acelaşi timp, Academia este, în ultimul deceniu, o pepinieră de tineri jucători valoroşi promovaţi la echipele naţionale de seniori şi juniori, precum şi principalul furnizor al clubului de prima ligă, FC Viitorul Constanţa, a cărui echipă de seniori a dobândit titlul de campioană a României în anul 2017, precum şi pe cele de câştigătoare a Cupei şi Supercupei României în 2019.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
brd,
finanţare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici