O femeie a vrut să-şi enerveze soţul şi i-a pus invers biletul la pariuri. A câştigat o sumă imensă

O femeie din Franţa a vrut să se răzbune pe soţul ei, iubitor al fotbalului şi parior înrăit, şi a pus la pariuri biletul pe care bărbatul îl pregătise, dar cu rezultate inverse.

22830 afișări
Imaginea articolului O femeie a vrut să-şi enerveze soţul şi i-a pus invers biletul la pariuri. A câştigat o sumă imensă

O femeie a vrut să-şi enerveze soţul şi i-a pus invers biletul la pariuri. A câştigat o sumă imensă

Femeia a pus un bilet cu 14 meciuri la o casă de pariuri, dar la fiecare partidă a pus fix pe dos rezultatul pe care soţul ei îl anticipa. A avut un noroc incredibil şi a câştigat nu mai puţin de 568.000 de euro pe meciuri din campionatele Franţei, Angliei şi Italiei.

După acest câştig uriaş, femeia a recunoscut că nu este la prima experienţă de acest gen. A aplicat aceeaşi reţetă în urmă cu mai mulţi ani şi a câştigat şi atunci 37.000 de euro.

sursa foto: profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici