O femeie care l-a hărţuit pe Rio Ferdinand, condamnată la două luni şi jumătate de închisoare

O femeie în vârstă de 38 de ani care l-a hărţuit pe fotbalistul echipei Manchester United, Rio Ferdinand, a fost condamnată la zece săptămâni de închisoare şi a primit un ordin de restricţie pentru zece ani, informează cotidianul The Sun.

56 afișări
Imaginea articolului O femeie care l-a hărţuit pe Rio Ferdinand, condamnată la două luni şi jumătate de închisoare

O femeie care l-a hărţuit pe Rio Ferdinand (Foto), condamnată la două luni şi jumătate de închisoare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Susanne Ibru a fost găsită vinovată de hărţuirea fotbalistului, faptele pentru care a fost acuzată având loc anul trecut. Ibru a făcut deplasări, în 21 februarie 2010, 16 şi 18 iunie 2010, de la domiciliul său din Peckham, zonă în care s-a născut şi a crescut Ferdinand, până la locuinţa actuală a fotbalistului, din Alderley Edge, Cheshire, distanţa parcursă de aceasta fiind de 643 de kilometri.

Jucătorul în vârstă de 32 de ani a declarat în instanţă că s-a temut pentru siguranţa familiei sale, după ce Ibru a venit la el acasă şi a insistat să discute cu el.

Judecătorul care a condamnat-o pe Susanne Ibru a explicat că, potrivit unui raport al specialiştilor, femeia pare să trăiască într-o lume a fanteziei, nu poate să interpreteze situaţiile sociale şi limitele, are un stil de viaţă manipulativ şi a încercat deliberat să îi inducă în eroare pe anchetatori.

Ibru a declarat că va face apel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici