O fostă campioană mondială la patinaj a decedat la vârsta de 37 de ani

Paulien van Deutekom, campioană mondială la patinaj în proba de urmărire, a decedat la vârsta de 37 de ani. Olandeza suferea de cancer la plămâni.

7866 afișări
Imaginea articolului O fostă campioană mondială la patinaj a decedat la vârsta de 37 de ani

O fostă campioană mondială la patinaj a decedat la 37 de ani

Conform libelle.nl, boala a acţionat extrem de rapid, Paulien fiind depistată cu cancer la plămâni la jumătatea anului 2018 şi a mai trăit doar până pe 2 ianuarie 2019. Fosta sportivă a activat ca patinatoare între 1998 şi 2012, iar anul 2008 a fost cel mai bun al carierei: a devenit campioană mondială în cursa de urmărire, după ce în 2005 reuşea să se califice la Jocurile Olimpice de iarnă de la Torino.

În 2012, după ce a renunţat la cariera de patinatoare, Paulien a devenit specialist TV în sportul care a făcut-o faimoasă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici