O „navă spaţială” este pe cale să ia naştere la Hunedoara

Corvinul, formaţie de tradiţie în fotbalul românesc, va avea un stadion ultramodern.

5092 afișări
Imaginea articolului O „navă spaţială” este pe cale să ia naştere la Hunedoara

Echipa unde a antrenat Mircea Lucescu şi care i-a dat fotbalului românesc pe Ioan Andone, Mircea Rednic, Michael Klein sau Romulus Gabor ar putea avea o „casă” nouă.

STADION NOU LA HUNEDOARA. Recent a fost predat Studiul de fezabilitate către Compania Naţională de Investiţii. Urmează licitaţia pentru Proiectul Tehnic şi execuţie. Conform Primarului Municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, stadionul va avea o capacitate de 10 500 de locuri”, se scrie pe contul de Facebook Corviniştii, care prezintă şi macheta noii arene.

Formaţia hunedoreană este dispărută de pe radarul fotbalului mare din România, dar face eforturi să revină în prim-plan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici