O nouă echipă din România este lovită de COVID-19. 20 de jucători şi membri ai staffului infectaţi

20 de jucători şi membri ai staffului echipei Turris Turnu Măgurele, care evoluează în Liga a 2-a de fotbal, au fost depistaţi cu Covid-19.

321 afișări

Anunţul a fost făcut de conducerea clubului pe pagina de Facebook.

„În urma testului RT-PCR efectuat ieri, 10.11.2020, avem 15 jucători şi 5 persoane din staff depistate pozitiv. Restul jucătorilor sunt izolaţi în altă locaţie urmând ca peste 7 zile tot lotul să fie retestat”, au transmis reprezentanţii clubului.

Aceştia au precizat că ţin permanent legătura cu autorităţile „pentru a rezolva cât mai rapid această situaţie”.

Echipa are programat meci vineri, în deplasare la Dunărea Călăraşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici