O nouă schimbare de antrenor, după înlocuirea de la Dinamo! Ioan Andone revine pe banca unei echipe din Liga 1

FC Voluntari e ultima în Liga 1 Betano, cu doar 5 puncte strânse după 11 etape, iar conducerea ia o măsură radicală pentru a ieşi din zona periculoasă. Antrenorul Dinu Todoran ar urma să-i lase locul actualului manager general al clubului ilfovean, Ioan Andone.

665 afișări
Imaginea articolului O nouă schimbare de antrenor, după înlocuirea de la Dinamo! Ioan Andone revine pe banca unei echipe din Liga 1

Ioan Andone poate fi noul antrenor al echipei FC Voluntari

Andone urmează să fie instalat în funcţia de atrenor principal la FC Voluntari pentru a salva sezonul iflovenilor, conform DigiSport. Sursa citată notează că locul lăsat liber de Andone va fi luat de Dan Leasă, fostul oficial al echipei.

Primarul Florentin Pandele s-a implicat direct în schimbarea de antrenor. Acesta i-ar fi spus lui Ioan Andone să preia funcţia de antrenor de la actualul principal, Dinu Todoran, în caz contrar acesta ar renunţa la actualul proiect, cu ”Fălcosul” în funcţia de manager general: "Trebuie să treci tu pe bancă, pentru că numele Andone înseamnă mult. Dacă nu accepţi, renunţăm la proiectul tău".

Ca antrenor, Ioan Andone a cucerit trei titluri de campion (unul cu Dinamo şi două cu CFR Cluj), patru Cupe ale României (trei cu Dinamo şi una cu CFR Cluj) şi o Supercupă a României cu Dinamo, în sezonul 2005-2006.

Mircea Rednic a fost prezentat luni ca noul antrenor al lui Dinamo, după Florin Bratu şi Claudiu Niculescu. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici