O persoană a fost reţinută în cazul incidentului în care a fost implicat Mutu, în aprilie

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, pe numele său Daniele Taddei, a fost reţinut fiind suspectat de implicarea în incidentul în care au fost victime Adrian Mutu şi soţia sa, Consuelo, în dimineaţa zilei de 16 aprilie, în Piazza del Carmine din Florenţa, informează cotidianul Il Firenze.

17 afișări
Imaginea articolului O persoană a fost reţinută în cazul incidentului în care a fost implicat Mutu, în aprilie

O persoană a fost reţinută în cazul incidentului în care a fost implicat Mutu (Foto), în aprilie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Un bărbat, cunoscut în viaţa de noapte din Florenţa, e cel care, din declaraţiile prietenilor jucătorului Fiorentinei, Adrian Mutu, l-a lovit pe Fawaz Gruosi (58 de ani), din Liban. În cătuşe a ajuns Daniele Taddei, 38 de ani, o mai veche cunoştinţă a anchetatorilor. Măsura i-a fost anunţată în mod direct la Sollicciano, deoarece Taddei e deja arestat pentru un alt episod, un atac asupra unei fete ce a avut loc cu câteva luni în urmă, în discoteca Tenax. Decizia de reţinerea a fost luată mai devreme, cu aproximativ zece zile în urmă, la doar câteva zile după altercaţia din 16 aprilie, din Piazza del Carmine, în care a fost implicat şi campionul român al Fiorentinei", a notat publicaţia citată, în ediţia de vineri.

Presa italiană a relatat că atacantul Adrian Mutu şi soţia sa Consuelo au fost implicaţi într-un incident, în dimineaţa zile de 16 aprilie, în timp ce se întoarceau acasă după o noapte petrecută la "Cavalli Club" din Florenţa, alături de doi prieteni.

Potrivit ediţiei online a ziarului La Repubblica, Consuelo şi Mutu au petrecut în noapte de joi, 15 aprilie, alături de doi amici, bijutierul libanez Fawaz Gruosi şi omul de afaceri Buti Tommaso, şi de prietenele lor, iar în jurul orei 2.00 au părăsit localul din Florenţa şi s-au îndreptat către maşinile ce erau parcate în Piazza del Carmine, moment în care au fost abordaţi de doi necunoscuţi, care i-au făcut avansuri soţiei atacantului român. "În timp ce mergeau spre maşinile lor parcate în Piazza del Carmine, doi străini au abordat-o pe soţia lui Mutu, făcându-i avansuri. În acest moment, ar fi intervenit Mutu, Buti şi Gruosi, pentru a-i îndepărta pe cei doi necunoscuţi, dar aceştia l-au lovit cu palma pe Buti şi cu pumnul pe Gruosi", a notat sursa citată.

Conform ediţiei de vineri a cotidianului Il Firenze, Daniele Taddei a fost recunoscut atât de Mutu, cât şi de omul de afaceri Buti Tommaso: "Poliţiştii sunt siguri că Taddei este cel care l-a lovit pe bijutier şi i-a perforat timpanul. El a fost recunoscut atât Mutu, cât şi Tommaso Buti, care de asemenea a fost lovit cu palma pe faţă. Din fericire fără consecinţe, spre deosebire de Gruosi, care a ajuns la spital, având nevoie de treizeci de zile de tratament".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici