Obreja: Mă simt uşurat, Bute a avut un meci foarte dificil

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a declarat, duminică dimineaţă, agenţiei MEDIAFAX, că se simte uşurat după victoria lui Lucian Bute în faţa lui Brian Magee, precizând că românul a avut un meci foarte dificil.

42 afișări
Imaginea articolului Obreja: Mă simt uşurat, Bute a avut un meci foarte dificil

Obreja: Mă simt uşurat, Bute a avut un meci foarte dificil (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Mă simt uşurat, relaxat şi fericit după această victorie. Lucian a avut un meci foarte dificil, pe care însă l-a controlat foarte bine din punct de vedere tactic. A fost greu pentru că Magee este un pugilist rezistent, care din 34 de partide pierduse numai trei", a spus Obreja.

Preşedintele FR Box a afirmat că următorul meci al lui Lucian Bute va avea loc în luna iunie, la Bucureşti. "Lucian mi-a spus că o să-i ia la rând pe pugiliştii din Super Six, iar eu cred că aşa va fi, pentru că are valoare. Pentru Lucian urmează meciul din România, pentru că am ajuns aproape de finalul negocierilor, iar datorită doamnei ministru Elena Udrea, acest eveniment va avea loc", a spus Rudel Obreja.

Oficialul romăn a fost prezent, duminică, la Centre Bell din Montreal, unde Lucian Bute şi-a apărat titlul mondial IBF la categoria supermijlocie pentru a şaptea oară consecutiv, după ce l-a învins pe irlandezul Brian Magee, prin KO tehnic în repriza a zecea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici