Observatorii care greşesc vor fi demişi de LPF

Observatorii care greşesc sau omit să pună în aplicare anumite articole din regulament vor fi demişi de Liga Profesionistă de Fotbal, a anunţat secretarul general al LPF, Justin Ştefan.

88 afișări
Imaginea articolului Observatorii care greşesc vor fi demişi de LPF

Observatorii care greşesc vor fi demişi de LPF (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Vă rugăm să respectaţi regulamentele şi vă mai rugăm să aveţi grijă cum conduceţi şedinţele tehnice de dinaintea partidelor. De asemenea, trebuie să ştiţi că nu admitem neconcordanţe între rapoartele dumneavoastră şi cele întocmite de reprezentanţii Jandarmeriei. LPF nu va trece cu vederea eventualele omisiuni, iar cei care greşesc îşi vor pierde calitatea de observator", le-a transmis Justin Ştefan observatorilor în cadrul unei şedinţe, conform site-ului oficial al LPF.

Corpul de observatori pentru ediţia 2014-2015 a Ligii I este compus din 24 de oficiali. Începând cu acest sezon, observatorii vor fi plătiţi direct de Liga Profesionistă de Fotbal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici