"Obsesia" Messi pentru Cristiano Ronaldo. Starul portughez a pus un pariu "nebun" cu ceilalţi colegi de la Real Madrid

Cristiano Ronaldo are un singur gol marcat în acest sezon din La Liga, însă rivalitatea cu Messi l-a determinat să pună un pariu "nebun" cu colegii de la Real Madrid. Startul portughez este convins că-l va depăşi pe Messi, chiar dacă argentinianul are un avans considerabil.

1002 afișări
Imaginea articolului "Obsesia" Messi pentru Cristiano Ronaldo. Starul portughez a pus un pariu "nebun" cu ceilalţi colegi de la Real Madrid

"Obsesia" Messi pentru Cristiano Ronaldo. Starul portughez a pus un pariu "nebun" cu ceilalţi colegi de la Real Madrid

Portughezul, câştigător în acest al premiului "The Best" acordat de FIFA, vrea un nou trofeu de golgheter în Spania, deşi a înscris doar o dată în actuala stagiune. În meciul câştigat de Real Madrid cu 2-1, în deplasare la Getafe. 11 etape s-au scurs din actualul sezon de La Liga, dar Ronaldo a putut să joace în doar 7 meciuri, deoarece a fost suspendat 4 etape. Însă, starul lui Real Madrid este sigur că va reuşi să iasă din nou golgheter în Spania şi a pus un pariu în acest sens cu ceilalţi jucători de la Real Madrid.

TITLURILE ZILEI

Dezvăluirea a fost făcută de jurnalistul Jose Ramon, în cadrul unei emisiuni de la Radio Marca. Dar obiectivul lui Ronaldo este foarte greu de atins.

Mai sunt încă 27 de etape din campionatul Spaniei, dar Leo Messi este deja lider în clasamentul golgheterilor, cu 12 goluri. În plus, Zaza (Valencia, 9 goluri) şi Bakambu (Villarreal, 8 goluri) arată şi ei o formă foarte bună.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici