Octavian Bellu: Ponor şi Iordache să fie cei doi piloni în jurul cărora să se construiască o echipă

Octavian Bellu consideră că sportivele Cătălina Ponor şi Larisa Iordache, medaliate la Campionatul European de Gimnastică de la Cluj-Napoca, ar trebui să fie pilonii în jurul cărora să se construiască echipa naţională feminină de gimnastică a României, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1379 afișări
Imaginea articolului Octavian Bellu: Ponor şi Iordache să fie cei doi piloni în jurul cărora să se construiască o echipă

Octavian Bellu: Ponor şi Iordache să fie cei doi piloni în jurul cărora să se construiască o echipă

Bellu a declarat, duminică, presei, după finala de la bârnă feminin, că sportiva Cătălina Ponor are toate argumentele de a continua să facă gimnastică atâta timp cât ardoarea, „focul care o arde în interior va rămâne la fel de puternic”.

„Larisa Iordache a venit după o perioadă de accidentări şi a prins podiumul la bârnă, cred că asta o va ambiţiona. Nu este vorba de istorie, de ce s-a câştigat, trebuie să primim înainte şi Cătălina Ponor şi Larisa Iordache să fie cei doi piloni în jurul cărora să se construiască o echipă, o familie, aşa cum a fost. Iar rezultatele care au fost, poate dincolo de excelenţa tehnică sau de modul în care se antrenau, veneau şi din modul în care se colabora în echipă, cum se înţelegeau unul cu celălalt. Cătălina Ponor are toate argumentele de a continua să facă gimnastică atâta timp cât ardoarea, focul care o arde în interior va rămâne la fel de puternic şi va fi la fel de interesată şi va simţi plăcere să facă gimnastică”, a spus Bellu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici