Octavian Morariu, ales membru în Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic European

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Octavian Morariu, a fost ales membru în Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic European, vineri, în cadrul celui de-al 38-lea congres al forului, desfăşurat la Lisabona.

41 afișări
Imaginea articolului Octavian Morariu, ales membru în Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic European

Octavian Morariu, ales membru în Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic European (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Octavian Morariu a fost al 4-lea din cei 12 candidaţi ca număr de voturi, cu numai două voturi mai puţin decât primul clasat.

România va găzdui în 2013 Festivalul Olimpic al Tineretului European, care se va desfăşura în oraşele Braşov, Predeal, Sinaia, Buşteni, Azuga şi Râşnov. Perioada produsă pentru eveniment este 16-23 februarie 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici