OFICIAL: Clubul PAOK Salonic a anunţat plecarea lui Răzvan Lucescu/ Antrenorul, dorit de un club din Arabia Saudită

Clubul PAOK Salonic a anunţat oficial plecarea antrenorului Răzvan Lucescu, postând mesajul acestuia de rămas-bun. "Plec cu încrederea că PAOK are mentalitatea, puterea şi clasa să continue să câştige trofee", spune românul, despre care presa a scris că a primit o ofertă din Arabia Saudită.

1234 afișări
Imaginea articolului OFICIAL: Clubul PAOK Salonic a anunţat plecarea lui Răzvan Lucescu/ Antrenorul, dorit de un club din Arabia Saudită

OFICIAL: Clubul PAOK Salonic a anunţat plecarea lui Răzvan Lucescu/ Antrenorul a primit o ofertă din Arabia Saudită

"Am petrecut aici cei mai buni doi ani din viaţa mea. Împreună am reuşit să aducem din nou bucuria fanilor. Împreună am dovedit că avem puterea, ca oameni şi ca echipă, să depăşim dificultăţile care ne-au apărut mereu în cale. Împreună ne-am învins rivalii şi toate şemcheriile încercate de aceştia împotriva noastră. Este de datoria mea să le mulţumesc în primul rând lui Ivan Savvidis şi familiei sale pentru încrederea şi dragostea lor pentru PAOK, lui Makis Gagatsis, Mariei Goncareva şi întregii conduceri pentru cooperare, tuturor celor care au muncit zi de zi alături de mine la baza de pregătire, pentru dăruire.

Le mulţumesc, binenţeles, fantasticilor mei fotbalişti şi fiecărui suporter PAOK în parte pentru imensul lor sprijin şi pentru încrederea în echipă, chiar şi în cele mai grele momente. Plec cu încrederea că PAOK are mentalitatea, puterea şi clasa să continue să câştige trofee, pentru că această echipă merită", se arată în mesajul lui Răzvan Lucescu, postat pe site-ul clubului PAOK Salonic.

Vineri, presa din Grecia anunţa că Răzvan Lucescu va pleca de la PAOK Salonic, antrenorul având o ofertă din Arabia Saudită, de la Al Hilal.

Răzvan Lucescu este antrenorul lui PAOK Salonic din 2017, iar în cele două sezoane petrecute aici a câştigat titlul de campion şi două Cupe ale Greciei. Românul i-a adus titlul echipei sale după o pauză de 34 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici