Oficial: Croatul Ante Puljic, fostul fundaş al echipei Dinamo Bucureşti, a semnat cu Tom Tomsk

Clubul rus Tom Tomsk, la care a evoluat în trecut românul Gabriel Mureşan, a anunţat, miercuri, prin intermediul site-ului oficial, transferul fundaşului croat Ante Puljic, în vârstă de 28 de ani, fotbalist ce a evoluat la Dinamo Bucureşti în sezonul trecut.

287 afișări
Imaginea articolului Oficial: Croatul Ante Puljic, fostul fundaş al echipei Dinamo Bucureşti, a semnat cu Tom Tomsk

Oficial: Croatul Ante Puljic, fostul fundaş al echipei Dinamo Bucureşti, a semnat cu Tom Tomsk (Imagine: Alexandru Dobre/Mediafax Foto)

Fotbalistul împrumutat de Dinamo de la Gent în sezonul trecut a semnat un contract pe două sezoane cu formaţia din Rusia. Astfel, Puljic a devenit jucătorul formaţiei antrenate de Valeri Petrakov până pe 30 iunie 2018. Fundaşul croat a negociat aproape toată vara cu oficialii Stelei, iar finanţatorul George Becali anunţa, la un moment dat, că transferul său este rezvolvat.

În cele din urmă, Puljic a acceptat oferta ruşilor, mult mai avantajoasă din punct de vedere financiar. Fundaşul central a trecut vizita medicală şi se va alătura echipei în cantonamentul din Serbia, urmând să evolueze deja într-un meci amical. În Rusia, Puljic va fi coleg cu un alt fost jucător al lui Dinamo, Eric Bicfalvi.

Sezonul trecut, Ante Puljic a acumulat 28 de partide în toate competiţiile pentru Dinamo Bucureşti, timp în care a marcat două goluri şi a oferit o pasă decisivă. Acesta a câştigat titlul de campion în Croaţia, cu Dinamo Zagreb, în sezonul 2012/2013, şi cu Gent, în sezonul 2014/2015. Fundaşul croat este cotat la un milion de euro de site-ul transfermarkt.de.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici