Oficial: Dinamo a anunţat rezilierea contractului cu antrenorul Ionel Gane

Clubul Dinamo a anunţat marţi oficial rezilierea contractului cu antrenorul principal Ionel Gane. Acesta anunţase luni seara că demisionează, după meciul pierdut pe teren propriu, în compania lui FC Argeş, cu scorul de 1-2.

59 afișări
Imaginea articolului Oficial: Dinamo a anunţat rezilierea contractului cu antrenorul Ionel Gane

Oficial: Dinamo a anunţat rezilierea contractului cu antrenorul Ionel Gane

Dinamo Bucureşti şi antrenorul principal Ionel Gane au convenit marţi încheierea raporturilor contractuale, a declarat directorul general interimar Constantin Eftimescu pentru site-ul oficial al clubului din Ştefan cel Mare, fcdinamo.ro.

„Ionel Gane a acceptat să conducă echipa noastră în cel mai complicat sezon din istoria clubului şi, dincolo de rezultate, merită respectul tuturor dinamoviştilor. Ca antrenor principal, a debutat pe banca roş-albilor anul trecut, pe 4 decembrie, în meciul de campionat cu FC Argeş, câştigat la Piteşti cu 1-0”, se arată pe pagina de Facebook a clubului.

Gane a adunat 16 etape în Liga 1 la conducerea tehnică a echipei şi a înregistrat 5 victorii, 3 remize şi 8 înfrângeri. În Cupa României, Ionel Gane a câştigat ambele meciuri, 1-0 cu FCSB şi 3-1 cu Dunărea Călăraşi, calificând echipa în semifinale.

Antrenorul a anunţat că demisionează în conferinţa de presă de luni seara, după meciul pe teren propriu, pierdut de Dinamo Bucureşti în compania lui FC Argeş, scor final 1-2.

„A fost ultimul meci, eu mă opresc aici”, a spus Gane, după ce în prealabil îi anunţase şi pe jucători, la vestiar, despre decizia sa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici