Oficial: Finala Ligii Campionilor dintre Chelsea şi Manchester City a fost mutată. Care este noua locaţiei şi câţi spectatori vor participa

Finala Ligii Campionilor dintre Chelsea şi Manchester City va avea loc la Porto cu 12.000 de fani în tribune, a confirmat UEFA joi.

1551 afișări
Imaginea articolului Oficial: Finala Ligii Campionilor dintre Chelsea şi Manchester City a fost mutată. Care este noua locaţiei şi câţi spectatori vor participa

Oficial: Finala Ligii Campionilor dintre Chelsea şi Manchester City a fost mutată. Care este noua locaţiei şi câţi spectatori vor participa

Spectacolul din 29 mai a fost mutat de la Istanbul pe stadionul Estádio do Dragão, cu o capacitate de 50.000, din cauza faptului că Anglia a impus restricţii de călătorie mai dure pentru Turcia.

Alternativa iniţială a fost utilizarea stadionului Wembley din Londra, dar discuţiile UEFA cu guvernul britanic au încetat luni nefiind găsite soluţii pentru derogările de la carantină pentru invitaţii şi radiodifuzorii care ar trebui să participe la meci.

Portugalia se numără printre cele 12 teritorii din care Anglia le permite oamenilor să se întoarcă fără carantină începând de săptămâna viitoare. UEFA a declarat că 6.000 de bilete atât pentru fanii Chelsea, cât şi pentru cei din City vor fi puse în vânzare joi.

"Fanii au fost nevoiţi să îndure mai mult de douăsprezece luni fără a-şi putea vedea echipele. A lipsi acei suporteri de şansa de a vedea finala în persoană nu a fost o opţiune şi sunt încântat că acest compromis a fost găsit", a declarat preşedintele UEFA, Aleksander Čeferin.

Finala de anul trecut, care a fost, de asemenea, mutată de la Istanbul în Portugalia, s-a jucat fără fani în Lisabona. Bayern München s-a impus cu 1-0 în faţa echipei franceze PSG.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici