Oficial: Gabi Tamaş a semnat cu Steaua pe două sezoane şi jumătate

Gabriel Tamaş (32 de ani) a semnat, miercuri, 3 februarie, un contract valabil pe două sezoane şi jumătate cu Steaua, mutare confirmată prin intermediul contului oficial de Facebook al Stelei.

401 afișări
Imaginea articolului Oficial: Gabi Tamaş a semnat cu Steaua pe două sezoane şi jumătate

Oficial: Gabi Tamaş a semnat cu Steaua pe două sezoane şi jumătate (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Fundaşul provenit de la Cardiff City a mai jucat la campioana României în perioada ianurie - iunie 2015. Tamaş a strâns 15 partide oficiale (10 de Liga I, 2 de Cupa României şi câte una în Cupa Ligii, Supercupa României şi preliminariile Ligii Campionilor). Acesta va purta tricoul cu numărul 30.

"Sunt bucuros să mă întorc într-un colectiv alături de care am cunoscut mari succese în sezonul trecut. Practic, mă simt ca şi cum nu aş fi plecat de la Steaua în vară şi sper din tot sufletul să avem parte de aceleaşi rezultate extraordinare ca şi în sezonul trecut", a declarat Gabriel Tamaş, după semnarea contractului.

În tricoul Stelei, Tamaş a cucerit toate cele trei trofee puse în joc sezonul trecut: titlul, Cupa României şi Cupa Ligii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici