Oficial: Ionuţ Badea rămâne în staff-ul lui Christoph Daum la naţionala României

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, prin intermediul site-ului oficial, că Ionuţ Badea, antrenor secund al naţionalei României în mandatul lui Anghel Iordănescu va rămâne în staff-ul lui Christoph Daum, noul selecţioner.

680 afișări
Imaginea articolului Oficial: Ionuţ Badea rămâne în staff-ul lui Christoph Daum la naţionala României

Oficial: Ionuţ Badea rămâne în staff-ul lui Christoph Daum la naţionala României

Antrenor secund al echipei naţionale de fotbal a României din toamna lui 2014, Ionuţ Badea (40 de ani) rămâne în staff-ul condus de Christoph Daum şi în viitoarea campanie de callificări. Alături de Ionuţ Badea, din staff-ul lui Daum mai face parte olandezul Rudi Verkenpinck.

”Pentru început am avut o întâlnire profesională cu domnul Daum în cadrul biroului de lucru de la Federaţia Română de Fotbal. În urma discuţiilor, selecţionerul a cerut un timp de gândire de patru zile pentru a-mi da un răspuns în vederea colaborării.Acest termen ulterior l-a redus, sunându-mă în seara finalei Campionatului European pentru a-mi spune că nu are nevoie de mai mult timp de gândire şi că, dacă îmi doresc, de a doua zi ar vrea să lucrăm împreună.

Sunt convins că va fi o colaborare profesională la cele mai înalte standarde. Pentru mine e o oportunitate fantastică să lucrez cu un asemenea nume din fotbalul mondial. În momentul de faţă este un volum foarte mare de muncă, dar faptul că împreună cu Rudi Verkempinck şi cu domnul Daum vorbim aceeaşi limbă ne ajută mult să trecem peste dificultatea unui nou început.

Nu există un obiectiv personal din această colaborare, ci acela comun, să ducem România la Mondialul din 2018!”, a declarat Ionuţ Badea, conform site-ului FRF.

În cariera de antrenor, Ionuţ Badea le-a pregătit pe FC Argeş, Curtea de Argeş, Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Cluj, FC Braşov şi Oţelul Galaţi. Ca jucător, Badea a evoluat la FC Braşov, Oţelul Galaţi, Dinamo, FC Vaslui şi FC Argeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici