Oficial Konyaspor: Torje vrea să joace la noi. Situaţia sa s-ar putea clarifica în weekend

Selcuk Aksoy, oficial al clubului Konyaspor, a declarat că gruparea turcă îşi doreşte să îl readucă pe Gabriel Torje şi că fotbalistul vrea să revină, însă sunt ceva probleme cu Udinese, el menţionând că situaţia se va clarifica probabil în acest weekend sau la începutul săptămânii viitoare.

92 afișări
Imaginea articolului Oficial Konyaspor: Torje vrea să joace la noi. Situaţia sa s-ar putea clarifica în weekend

Gabriel Torje (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"În ceea ce îl priveşte pe Torje, aşteptăm. Noi nu avem probleme cu Torje, iar el vrea să joace la Konyaspor, însă sunt probleme din partea clubului lui. Cel mai probabil în acest weekend sau la începutul săptămânii viitoare se va clarifica subiectul Torje", a spus Aksoy, conform yenimeram.com.tr.

Săptămâna trecută, preşedintele clubului Konyaspor, Ahmet Şan, declara că gruparea turcă îl va împrumuta din nou pe Torje de la Udinese.

Gabriel Torje a jucat la Konyaspor în sezonul 2014/2015, sub formă de împrumut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici