Oficial Williams: Nivelul de sunet în Formula 1 va creşte cu 25% în 2016

Formula 1 redevine un sport zgomotos, anunţă directorul tehnic de la echipa Mercedes F1, campioana constructorilor în ultimele două sezoane.

237 afișări
Imaginea articolului Oficial Williams: Nivelul de sunet în Formula 1 va creşte cu 25% în 2016

Oficial Williams: Nivelul de sunet în Formula 1 va creşte cu 25% în 2016 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Paddy Lowe a declarat într-un film postat pe site-ul echipei sale că fanii, promoterii şi acţionarii, dezamăgiţi de lipsa de zgomot a noilor motoare, vor fi încântaţi în noul sezon. "Supapa de descărcare a turbinei producea acea lipsă de zgomot pe ţeava principală de eşapament. Acum, supapa va avea propria ţeavă de eşapament pentru a crea mai mulţi decibeli. Va funcţiona", a declarat Lowe.

Omologul său de la echipa Williams, Pat Symonds, este de acord şi spune că volumul sunetului din Formula 1 va creşte cu 25 la sută în 2016: "Am făcut unele măsurători în laboratoare şi am obţinut o creştere semnificativă a nivelului de sunet".

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici