Olanda B a învins România B în finala mică a Trofeului Carpaţi la handbal feminin

Echipa naţională feminină de handbal România B a pierdut, duminică, meciul cu Olanda B, scor 29-31 în urma loviturilor de departajare, în finala mică a Trofeului Carpaţi, disputat la Cluj-Napoca, notează ProSport.

144 afișări
Imaginea articolului Olanda B a învins România B în finala mică a Trofeului Carpaţi la handbal feminin

Olanda B a învins România B în finala mică a Trofeului Carpaţi la handbal feminin (Imagine: Attila Kisbenedek/ Arhiva Mediafax Foto)

La sfârşitul timpului regulamentar, scorul a fost egal, 26-26 (14-12). Diferenţa de scor nu a fost niciodată mai mare de trei goluri, consemnată în minutul 34, scor 17-14, în favoarea României B.

Din lotul echipei secunde a României au făcut parte şi jucătoare de 16-17 ani, care abia şi-au făcut debutul în Liga Naţională. Olanda B a folosit 10 jucătoare care activează în alte campionate ale Europei.

România B: Dumanska, Hosu, Kelemen – portari; Lopătaru, A. Ilie 4 goluri, Berbece, Adespii 3, Simion 5, Tiron 6, Badea, Tîrcă, Tomescu 1, Apipie 3, Bazaliu 6, Preda, Popa, Bucur, Petruş, Popescu 1. Antrenor: Ion Crăciun.

În finala mare a Trofeului Carpaţi se vor înfrunta primele reprezentative ale României şi Ungariei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici