OLANDA - ROMÂNIA 4-0. Dragomir spune că mai mulţi tricolori au petrecut până dimineaţă după înfrângere

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri seară, într-o emisiune televizată, că mai mulţi componenţi ai echipei naţionale a României au petrecut până la 07.00 dimineaţa, după meciul pierdut la Amsterdam, cu Olanda, scor 0-4.

2165 afișări
Imaginea articolului OLANDA - ROMÂNIA 4-0. Dragomir spune că mai mulţi tricolori au petrecut până dimineaţă după înfrângere

OLANDA - ROMÂNIA 4-0. Dragomir spune că mai mulţi tricolori au petrecut până dimineaţă după înfrângere

"Jucătorii au chefuit după meci până dimineaţă, unii jucători nu au ajuns nici la 07.00 dimineaţa. Am informaţia de la un om din interior, e sigur. Publicul trebuie să cunoască, să ştie. Asta se întamplă dacă nu poţi stăpâni echipa. Sunt două motive pentru care jucătorii beau, necazul sau bucuria. Trebuie să existe o limită, cineva să-i ţină în frâu. Staful unde era? E o haită de oameni acolo, lângă el, care sunt plătiţi", a declarat Dragomir, într-o emisiune la Realitatea TV.

Oficialul ligii, care ocupă şi funcţia de prim-vicepreşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, a precizat că la petrecere "au fost mai mulţi jucători tineri, iar de la Steaua au fost vreo şase-şapte".

Dumitru Dragomir a admis la cererea realizatorului emisiunii doar trei nume din lista jucătorilor care au petrecut la Amsterdam, după meciul cu Olanda, Gabriel Torje (Granada), Alexandru Chipciu (Steaua) şi Gabriel Tamaş (West Bromwich Albion).

Preşedintele LPF a precizat că Adrian Mutu (Ajaccio) nu a fost printre aceşti jucători, el plecând din cantonamentul naţionalei imediat după meci.

Dragomir este de mai mult timp în conflict cu selecţionerul Victor Piţurcă, pe care l-a criticat aproape de fiecare dată când a vorbit despre echipa naţională.

România a fost învinsă, marţi, în deplasare, pe Amsterdam ArenA, cu scorul de 4-0 (1-0), de reprezentativa Olandei, într-un meci din Grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014. Vineri, România a remizat la Budapesta, cu Ungaria, scor 2-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici