Olăroiu a semnat un contract pe două sezoane cu Al Ain şi a fost prezentat oficial la gruparea arabă

Tehnicianul Cosmin Olăroiu a semnat un contract pe două sezoane cu gruparea Al Ain, la care a fost prezentat oficial, luni, într-o conferinţă de presă, informează site-ul oficial al clubului din Emiratele Arabe Unite.

199 afișări
Imaginea articolului Olăroiu a semnat un contract pe două sezoane cu Al Ain şi a fost prezentat oficial la gruparea arabă

Olăroiu a semnat un contract pe două sezoane cu Al Ain şi a fost prezentat oficial la gruparea arabă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Oficialul clubului atab Mohammed Obaid Hamadoun a declarat că negocierile cu Olăroiu au durat o lună. El a precizat că românul este alegerea ideală pentru postul de antrenor, datorită experienţei sale cu echipele arabe şi a trofeelor obţinute. Hamadoun a menţionat că în ceea ce îl priveşte pe jucătorul Mirel Rădoi (Al Hilal) nu au existat negocieri oficiale şi că situaţia fotbalistului se va clarifica în următoarele zile. Oficialul arab nu a dorit să comenteze un eventual interes pentru atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu.

Olăroiu s-a declarat încântat de angajamentul cu Al Ain, club la care îi succede brazilianului Alexandre Gallo. El a menţionat că a urmărit jocurile echipei încă din sezonul trecut, la televizor, şi că îi ştie pe jucători. Tehnicianul român a spus că înainte de a se gândi la titluri şi cupe el se gândeşte să câştige fiecare meci.

Cosmin Olăroiu a antrenat anterior în Zona Golfului echipa saudită Al Hilal (2007-2009) şi formaţia Al Sadd din Qatar (2009-2010). În ultima parte a acestui sezon, el a pregătit formaţia Steaua, cu care a câştigat Cupa României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici