Olăroiu: E meritul jucătorilor, am dominat meciul de la un capăt la altul

Tehnicianul Cosmin Olăroiu a declarat, miercuri seară, că i-a felicitat pe jucătorii formaţiei Steaua pentru că au reuşit calificarea în finala Cupei României-Timişoreana, într-un meci cu FC Braşov pe care l-au dominat "de la cap la coadă".

170 afișări
Imaginea articolului Olăroiu: E meritul jucătorilor, am dominat meciul de la un capăt la altul

Olăroiu: E meritul jucătorilor, am dominat meciul de la un capăt la altul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"E meritul lor, i-am felicitat pentru că au meritat, am dominat tot meciul de la cap la coadă, adversarii au ajuns o singură dată în careul nostru, a fost acea greşeală la penalti. La fotbal mereu sunt emoţii. Mai e mult de muncă, eu vreau doar să ajut Steaua şi să lucrez la moral", a declarat Olăroiu.

Steaua Bucureşti s-a calificat în finala Cupei României-Timişoreana, pentru a 21-a oară în istorie, după 12 ani, în urma remizei, scor 1-1, de miercuri, din deplasare, cu echipa FC Braşov, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei.

În tur, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 0-0, Steaua calificându-se în finală datorită golului marcat în deplasare. Pentru FC Braşov a marcat Ilyeş '41, din penalti, în timp ce golul formaţiei Steaua a fost reuşit de Nicolae Dică '86.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici