Olăroiu: Sunt şanse foarte mici să rămân. Am un alt angajament, dar poate renunţă ei la mine

Antrenorul Cosmin Olăroiu a declarat, miercuri, după câştigarea trofeului Cupei României de către formaţia Steaua Bucureşti, că "sunt şanse foarte mici" să rămână la gruparea din Bulevardul Ghencea, el având deja un alt angajament, transmite trimisul MEDIAFAX.

386 afișări
Imaginea articolului Olăroiu: Sunt şanse foarte mici să rămân. Am un alt angajament, dar poate renunţă ei la mine

Olăroiu: Sunt şanse foarte mici să rămân. Am un alt angajament, dar poate renunţă ei la mine

"Am venit doar să ajut, am un cuvânt pe care trebuie să-l respect şi îl voi respecta. Eu aveam înainte de a veni la Steaua alte lucruri deja stabilite şi este greu să mă mai întorc. Am vrut să-i ajut să-şi recapete speranţă. Eu am altă viziune, voi alege calea mea, care poate este diferită de a altor cluburi sau societăţi şi am să merg pe drumul meu. Sunt şanse foarte mici să rămân la Steaua. Am un alt angajament, dar acum poate renunţă ei la mine", a spus Olăroiu, la ieşirea de la tribuna oficială.

Într-o intervenţie la Sport.ro, Cosmin Olăroiu a menţionat, după meci, că el a pus "doar puţin umărul" la câştigarea trofeului, care este meritul jucătorilor. "Eu am noroc cu Steaua, Steaua are noroc cu mine. Am pus puţin umărul, meritul a fost al jucătorilor. Au fost jucători care au fost huliţi, criticaţi, dar au dovedit că se poate. Discuţia mea cu ei a fost că trebuie să demonstreze că se poate. Eu nu am câştigat niciun trofeu, eu am participat la câştigarea trofeului, am susţinut din umbră, ei au avut un antrenor, care a făcut o treabă foarte bună", a spus Olăroiu.

Formaţia Steaua Bucureşti a câştigat Cupa României-Timişoreana pentru a 21-a oară în istoria sa, după ce a învins, miercuri, pe stadionul Tineretului din Braşov, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Dinamo Bucureşti, în ultimul act al competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici