Olaru, în turul al doilea la dublu, la Australian Open. Begu şi Cîrstea, eliminate în aceeaşi probă

Perechea Raluca Olaru/Olga Savciuk (România/Ucraina) s-a calificat, joi, în turul doi de la Australian Open, după o victorie obţinută în minimum de seturi, scor 6-2, 6-4, cu dublul Monica Puig/Naomi Osaka (Puerto Rico/Japonia).

617 afișări
Imaginea articolului Olaru, în turul al doilea la dublu, la Australian Open. Begu şi Cîrstea, eliminate în aceeaşi probă

Olaru, în turul al doilea la dublu, la Australian Open. Begu şi Cîrstea, eliminate în aceeaşi probă

În urma calificări în turul secund, cele două sportive şi-au asigurat un cec în valoare de 23.000 de dolari şi 130 de puncte WTA. Olaru şi Savciuk vor evolua în următoarea fază a competiţiei împotriva perechii Raquel Atawo/Yi-Fan Xu (SUA/China).

Olaru, în vârstă de 27 de ani, este singura jucătoare din România rămasă în competiţie la dublu. Tot joi, perechile Irina Begu/Lara Arruabarrena (România/Spania) şi Sorana Cîrstea/Carina Witthoeft (România/Germania) au fost eliminate.

Begu şi sportiva spaniolă au pierdut împotriva dublului format din americanca Louisa Chirico şi belgianca Elise Mertens, scor 3-6, 4-6, în timp ce Cîrstea şi Witthoeft au cedat, într-un mod asemănător, scor 4-6, 2-6, în faţa jucătoarelor Anastasia Pavliuchenkova şi Timea Babos, din Rusia, respectiv Ungaria.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici