Oltchim, locul 2 în grupa A, după prima etapă din Liga Campionilor

Campioana Oltchim Râmnicu Vâlcea ocupă locul secund în grupa A din Liga Campionilor, după ce luni s-a disputat şi cea de-a doua partidă, între Randers HK (Danemarca) şi Buxtehuder SV, danezele fiind câştigătoare.

356 afișări
Imaginea articolului Oltchim, locul 2 în grupa A, după prima etapă din Liga Campionilor

Oltchim, locul 2 în grupa A, după prima etapă din Liga Campionilor (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Echipa Randers HK s-a impus, pe teren propriu, cu 36-26 (20-10), demonstrând încă de la debutul în grupă că este o contracandidată serioasă pentru Oltchim la poziţia de lider.

În primul meci al grupei, disputat duminică seara, Oltchim s-a impus în faţa formaţiei Hypo Viena, cu 30-25 (15-12). Astfel, Randers HK este liderul grupei, cu plus 10 la golaveraj, faţă de plus 5 la Oltchim, ambele cu câte 2 puncte, de Hypo Viena şi de Buxtehuder SV, cu 0 puncte.

În etapa a II-a, programată în 20 octombrie, se vor duela Buxtehuder SV-Oltchim şi Hypo Viena-Randers HK. Programul complet al campioanei României în grupa A este următorul: Buxtehuder SV-Oltchim (20 octombrie), Randers HK-Oltchim (27 octombrie), Oltchim-Randers HK (4 noiembrie), Hypo-Oltchim (11 noiembrie) şi Oltchim-Buxtehuder SV (18 noiembrie).

În grupa B, după prima etapă, Gyor este lider, urmată de Krim Ljubljana, ambele cu câte 2 puncte, în timp ce “U” Jolidon Cluj ocupă locul trei, urmată de Podravka Koprivnica, fiecare cu 0 puncte. În 20 octombrie, “U” Jolidon primeşte vizita campioanei Ungariei, Gyor ETO, în timp ce Podravka şi Krim se vor duela o zi mai târziu. Programul complet al formaţiei clujene în grupa B este următorul: „U” Jolidon Cluj-Gyor ETO (20 octombrie), „U” Jolidon Cluj-Podravka Koprivnica (27 octombrie), Podravka Koprivnica-„U” Jolidon Cluj (4 noiembrie), „U” Jolidon Cluj-Krim Ljubljana (11 noiembrie) şi Gyor ETO-„U” Jolidon Cluj (17 noiembrie).

România aliniază pentru prima dată două echipe în faza grupelor Ligii Campionilor. Primele două clasate din fiecare dintre cele patru grupe se califică în faza grupelor principale, în care meciurile vor începe în 2 februarie. Tragerea la sorţi a celor două grupe principale va avea loc în 20 noiembrie.

Obiectivul Oltchimului în actuala stagiune este câştigarea trofeului, la două sezoane distanţă de când a jucat finala.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici