Oltchim şi-a asigurat matematic titlul de campioană a României

Echipa de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea a învins, duminică, în deplasare, formaţia HC Zalău, scor 32-21 (17-11), iar cu cele 45 de puncte din clasament şi-a asigurat, matematic, titlul naţional.

36 afișări
Imaginea articolului Oltchim şi-a asigurat matematic titlul de campioană a României

Oltchim şi-a asigurat matematic titlul de campioană a României (Imagine: Remus Badea/Arhiva Mediafax Foto)

Până la finalul sezonului mai sunt de disputat trei etape şi, chiar dacă Oltchim ar pierde toate meciurile, nu ar putea fi ajunsă în clasament de ocupanta locului secund, U Jolidon Cluj, care are 38 de puncte, după etapa a 23-a. Formaţia clujeană ar putea acumula maximum 44 de puncte, insuficient însă, pentru a detrona pe Oltchim, campioana en-titre.

Oltchim şi-a asigurat astfel cel de-al 17-lea titlu naţional din palmares, al cincilea consecutiv.

Revenind la etapa a 23-a, duminică s-au mai jucat partidele: HCM Ştiinţa Baia Mare-Tomis Constanţa 32-28, CSM Bucureşti-CSM Cetate Deva 34-29 şi Dunărea Brăila-Universitatea Reşiţa 33-29.

În devans, sâmbătă, au avut loc disputele dintre Oţelul Galaţi-SCM Craiova 36-18, HCM Roman-Rulmentul Braşov 30-24 şi HCM Buzău-U Jolidon Cluj 29-39.

Oltchim are 45 de puncte şi este urmată în clasament de U Jolidon Cluj, cu 38 şi CSM Bucureşti, cu 34 puncte.

Duminică s-a mai jucat şi ultimul meci din etapa a 18-a la handbal masculin, CSM Satu Mare remizând pe teren propriu, cu CSM Bucureşti, cu 29-29.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici