Oltchim, victorie facilă în etapa a XXII-a a Ligii Naţionale

Campioana la handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea a învins, sâmbătă, pe teren propriu, formaţia CSM Bucureşti, ocupanta locului trei, cu scorul de 43-24 (21-13), într-un meci contând pentru etapa a XXII-a a Ligii Naţionale.

14 afișări
Imaginea articolului Oltchim, victorie facilă în etapa a XXII-a a Ligii Naţionale

Oltchim, victorie facilă în etapa a XXII-a a Ligii Naţionale

Veştile proaste din ultima săptămână, anunţate de conducerea Oltchim (demisia preşedintelului Ioan Gavrilescu şi retragerea sponsorului principal Constantin Roibu) nu au afectat moralul jucătoarelor antrenate de Radu Voina în jocul cu ocupanta locului trei, CSM Bucureşti. Oltchim a condus în permanenţă şi şi-a trecut în cont o victorie previzibilă, care o apropie şi mai mult cel de-al 17-lea titlu din istorie, cu patru etape înainte de finalul sezonului.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Stanca 8 goluri şi Puşcaşu 6, pentru Oltchim, respectiv Dinu 5 şi Doica 4 goluri, pentru CSM.

Principala urmăritoare, vicecampioana "U" Jolidon Cluj a câştigat şi ea meciul de sâmbătă, în deplasare, cu Tomis Constanţa, scor 41-34 (20-14) şi menţine diferenţa de 7 puncte în clasament, faţă de liderul Oltchim. La Constanţa, principalele realizatoare au fost Barcan, Grigore şi Cîrstea, cu câte 6 goluri, respectiv Dincă 9, Paraschiv şi Vintilă, câte 7 goluri, pentru ardelence.

Tot sâmbătă s-a jucat meciul dintre SCM Craiova şi HCM Roman, scor 25-26 (13-15).

Celelalte partide vor avea loc duminică, la data oficială a etapei a XXII-a, după programul: Universitatea Reşiţa-HCM Buzău, HCM Ştiinţa Baia Mare-Oţelul Galaţi, Rulmentul Braşov-HC Zalău şi CSM Cetate Deva-Dunărea Brăila.

În clasament, Oltchim conduce cu 43 de puncte, urmată de "U" Jolidon Cluj, cu 36 şi CSM Bucureşti, cu 32.

Etapa a XXIII-a a Ligii Naţionale va avea loc în 10 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici