Olympique Marseille-PSG 2-2

Marseille a primit vizita liderului PSG, duminică, în "Clasicul" fotbalului francez. Pe lângă cele două puncte pierdute pe teren, oaspeţii au rămas şi fără Neymar pentru etapa următoare, după ce brazilianul a primit două cartonaşe galbene, fiind eliminat.

342 afișări
Imaginea articolului Olympique Marseille-PSG 2-2

Olympique Marseille-PSG 2-2

Starul lui Emery a fost apostrofat pe toată durata partidei, dar şi atacat cu diferite obiecte de fiecare dată când a executat o lovitură de colţ.

Neymar a înscris în minutul 33, la scorul de 1-0 pentru gazde, dar finalul de joc nu l-a prins pe teren. După ce Thauvin a marcat pentru 2-1, PSG s-a aruncat în atac. Neymar a văzut două galbene într-un interval de două minute, ambele pentru comportament nesportiv. Al doilea l-a primit după ce l-a lovit pe Ocampos, chiar sub ochii arbitrului. Brazilianul a trecut printr-un adevărat calvar în sudul Franţei, acolo unde a fost ţintit cu brichete, sucuri şi role de hârtie.

Cavani a egalat în ultimele secunde, cu un gol de generic. Uruguayanul a marcat dintr-o lovitură liberă de la marginea careului. Vârful oaspeţilor a şutat sub bara transversală, iar mingea a picat în poartă. 2-2 şi PSG rămâne neînvinsă în acest sezon.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici