Omagiul echipelor NBA All Star pentru Kobe Bryant şi fiica sa, Gianna. Vor avea pe tricouri numerele purtate de ei

Echipele care vor lua parte la meciul NBA All Star, conduse de LeBron James şi Giannis Antetokounmpo, vor avea pe tricouri numerele purtate de Kobe şi Gianna Bryant, 24 şi 2.

396 afișări
Imaginea articolului Omagiul echipelor NBA All Star pentru Kobe Bryant şi fiica sa, Gianna. Vor avea pe tricouri numerele purtate de ei

Omagiul echipelor NBA All Star pentru Kobe Bryant şi fiica sa, Gianna. Vor avea pe tricouri numerele purtate de ei

LeBron James a ales ca echipa sa să poarte pe tricouri numărul 2 la meciul All-Star, în memoria fiicei legendarului Kobe Bryant, Gianna, decedată în accidentul de elicopter în care şi-a pierdut viaţa şi fostul baschetbalist. Gianna a fost jucătoarea echipei Huskies, unde a purtat numărul 2.

Motivându-şi alegerea, LeBron James a declarat, conform Sky Sports: ”Şi eu sunt tată de fată. Ultimii trei ani au fost cei mai fericiţi pentru el (n.red Kobe Bryant). Cred că toţi suntem de acord. A fost cel mai fericit, fiind alături de fiicele sale, de familia sa”.

Cealaltă echipă condusă de Giannis Antetokounmpo va purta pe tricouri numărul 24, în amintirea marelui jucător.

De asemenea, pe tricouri vor fi imprimate nouă stele care vor simboliza cele nouă victime ale tragicului accident de elicopter.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici