Omul de afaceri chinez Chen Yansheng va cumpăra echipa Espanol Barcelona, antrenată de Gâlcă

Omul de afaceri chinez Chen Yansheng a sosit la Barcelona pentru a cumpăra 56,2 la sută din acţiunile clubului Espanol, formaţie pregătită de Constantin Gâlcă, anunţă duminică publicaţia Sport.

397 afișări
Imaginea articolului Omul de afaceri chinez Chen Yansheng va cumpăra echipa Espanol Barcelona, antrenată de Gâlcă

Omul de afaceri chinez Chen Yansheng va cumpăra echipa Espanol Barcelona, antrenată de Gâlcă (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Chen Yansheng va semna actele cel mai probabil la mijlocul săptămânii viitoare, după ce se va întâlni cu Dani Sánchez Llibre şi Ramon Condal, deţinătorii acestor acţiuni.

Primul meci oficial la care Chen va asista ca acţionar majoritar va fi cel cu Villarreal, din 23 ianuarie.

Potrivit presei spaniole, Chen Yansheng va renunţa la serviciile preşedintelui Joan Collet şi va avea un Consiliu de Administraţie cu mai puţini membri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici