Optimile CM 2018 din Rusia. Argentina a fost eliminată de Franţa. Meciul s-a terminat cu scorul de 4-3 pentru europeni

Franţa s-a impus cu 4-3 în faţa Argentinei şi s-a calificat în sferturile Campionatului Mondial din Rusia.

4014 afișări
Imaginea articolului Optimile CM 2018 din Rusia. Argentina a fost eliminată de Franţa. Meciul s-a terminat cu scorul de 4-3 pentru europeni

Optimile CM 2018 din Rusia. Una dintre cele mai spectaculoase partide de la Cupa Mondială, Franţa-Argentina, se joacă ACUM

Prima partidă din optimile competiţiei s-a încheiat cu goluri multe. Franţa a câştigat la un gol diferenţă, dar o putea face la un scor mai mare, după ce a ratat ocazii mari de gol. Europenii au marcat prin Griezmann, min. 13, Pavard, min. 57 şi Mbappe, min. 64 şi 68. De partea cealaltă, Argentina a înscris prin Di Maria, min. 41, Mercado, min. 48 şi Aguero, min. 90+3.

Messi a jucat pe tot parcursul meciului, dar jocul său a fost unul slab. El s-a remarcat doar prin două pase de gol, la reuşitele lui Mercado şi Aguero.

În sferturile Campionatului Mondial, Franţa va juca împotriva învingătoarei din meciul Uruguay – Portugalia. 

Echipele iniţiale:

Franţa: Lloris - Pavard, Varane, Umtiti, L. Hernandez - Pogba, Matuiti, Kante - Mbappe, Giroud, Griezmann

Argentina: Armani - Mercado, Otamendi, Rojo, Tagliafico - Perez, Mascherano, Banega, Di Maria - Messi, Pavon

Declaraţiile de dinainte de meci ale antrenorilor:

Deschamps: „Argentina e o echipă foarte experimentată. Noi avem o echipă tânără. Nu e o scuză, ci realitatea, dar asta nu ne împiedică să fim competitivi. Vom da totul mâine ca să iasă bine pentru noi. Golurile şi pasele decisive arată influenţa lui Messi din timpul jocului. Noi ne vom asigura că-i vom limita această influenţă”.

Sampaoli: „Suntem încrezători în puterile noastre şi veţi vedea că jucătorii sunt puternici din punct mental, ceea ce le va permite să joace cu determinare, cu inima, pentru a înfrunta posibilitatea de a trece în runda următoare. Le vom face viaţa grea francezilor. Vom intra cu cuţitul în gură!”

MECIUL A FOST TRANSMIS AICI ÎN FORMAT LIVETEXT

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici