Oraşul Tel-Aviv găzduieşte Final Four-ul FIBA Europe Cup la baschet masculin, cu CSM Oradea la start

  • Turneul final FIBA Europe Cup la baschet masculin, ediţia 2020/21, se va desfăşura la Tel-Aviv, în perioada 23-25 aprilie, a anunţat vineri FIBA Europe.
  • CSM CSU Oradea va întâlni în a doua semifinală pe polonezii de la Argen BM Slam Stal Ostrow.
202 afișări
Imaginea articolului Oraşul Tel-Aviv găzduieşte Final Four-ul FIBA Europe Cup la baschet masculin, cu CSM Oradea la start

Sursa foto: profimedia

FIBA Europe a decis să acorde dreptul de organizare al Final Four-ului către Ironi Ness Ziona. CSM Oradea a fost înscrisă în cursa pentru organizarea turneul final, dar în cele din urmă a fost preferat oraş israelian.

Shlomo Group Hall va găzdui meciurile în urma cărora se va stabili numele câştigătoarei trofeului continental FIBA Europe Cup.

„Toate cele patru echipe calificate la turneul final şi-au manifestat intenţia de a găzdui evenimentul. Organizarea Final Four-ului reprezintă provocări de natură organizatorică şi sportivă pentru toate echipele calificate, însă fiecare şi-a dorit să-l găzduiască cu scopul de a-şi oferi o şansă suplimentară la câştigarea trofeului, dar şi pentru a puncta la capitolul imagine, chiar dacă acest lucru înseamnă să-şi testeze limitele din punct de vedere organizatoric.”, scrie site-ul oficial al orădenilor.

Turneului final se va desfăşura supă următorul program:

Vineri (23.04)
BC Parma (Rusia) vs Ironi Ness Ziona (Israel)
CSM CSU Oradea vs Argen BM Slam Stal Ostrow (Polonia)

Duminică (25.04)
Finala mică
Finala

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici