Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo au anunţat prima femeie care va începe ştafeta torţei. Când va avea loc ceremonia

Campioana la tir sportiv Anna Korakaki va deveni prima femeie care va începe ştafeta torţei la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

385 afișări
Imaginea articolului Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo au anunţat prima femeie care va începe ştafeta torţei. Când va avea loc ceremonia

Oficialii Jocurilor Olimpice au anunţat prima femeie care va începe ştafeta torţei. Când va avea loc ceremonia

Comitatul elen a propus-o pe Anna Korakaki să fie purtătoarea torţei. Ceremonia de aprindere a torţei olimpice va avea loc la data de 12 martie, în Grecia. Torţa va fi aprinsă cu ajutorul razelor solare, în fosta arenă a Jocurilor Olimpice.

În cadrul ceremoniei, actriţa Xanthi Georgiou va avea rolul de Înaltă Preoteasă. Georgiou îi va înmâna sportivei torţa olimpică ce va fi purtată până la Stadionul Panatenaic din Atena.

Korakaki a câştigat două medalii, una de aur şi alta de bronz, la proba de tir sportiv, la Jocurile Olimpice de la Rio.

Ultima purtătoare a torţiei va fi atleta Katerina Stefanidi, potrivit Xinhuanet.

Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea loc între 24 iulie şi 9 august.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici