Organizatorii turneului Wimbledon au decis câţi spectatori vor putea asista la meciuri

  • Turneul de la Wimbledon va face parte din evenimentele pilot la care se va testa efectul participării a unui număr de spectatori egal cu până la 50% din capacitatea arenelor.
  • Grand Slam-ul londonez debutează luni, 28 iunie, şi va putea găzdui pe arena centrală până la 15.000 de spectatori.
106 afișări
Imaginea articolului Organizatorii turneului Wimbledon au decis câţi spectatori vor putea asista la meciuri

Foto: Profimedia

Organizatorii turneului de Grand Slam de la Wimbledon au anunţat la începutul săptămânii că, în colaborare cu guvernul britanic, s-a decis ca arenele pe care se desfăşoară cea mai mare competiţie de tenis pe iarbă să primească spectatori până la 50 la sută din capacitate.

„Salutăm anunţul prim-ministrului şi al secretarului pentru cultură, care au făcut publică decizia ca o serie de evenimente, inclusiv Campionatul de la Wimbledon din 2021, să poată avea loc cu acceptarea unui număr de spectatori mai mare decât stabilesc prevederile în vigoare. Decizia face parte din testul pilot pentru faza următoare a relaxărilor privitoare la pandemia de coronavirus, ca parte componentă a programului guvernamental de studiu al efectelor pandemiei asupra evenimentelor.”, se spune în comunicatul organizatorilor.

Turneul de la Wimbledon va face astfel parte din evenimentele pilot la care se va testa efectul participării a unui număr de spectatori egal cu până la 50% din capacitatea arenelor.

Grand Slam-ul londonez debutează luni, 28 iunie, şi va putea găzdui pe arena centrală până la 15.000 de spectatori.

„Acest lucru ne va permite să ne îndeplinim dorinţa de a organiza cel mai bun Wimbledon posibil în circumstanţele actuale, asigurând condiţii de siguranţă sanitară tuturor celor care fac ca Wimbledon să se întâmple - oaspeţii noştri, concurenţii, membri, personalul, mass-media, oficialii, rezidenţii locali şi partenerii.”, se mai precizează în comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici