Oţelul Galaţi - Petrolul Ploieşti, scor 0-1, în Liga I

Formaţia Oţelul Galaţi a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I.

545 afișări
Imaginea articolului Oţelul Galaţi - Petrolul Ploieşti, scor 0-1, în Liga I

Oţelul Galaţi - Petrolul Ploieşti, scor 0-1, în Liga I

Unicul gol al partidei a fost marcat de Bokila, în minutul 80, cu o lovitură cu capul după o centrare a lui Hoban din lovitură liberă.

Oţelul Galaţi: Grahovac - Cojoc, Costin (Tudorie '86), Benga, Ljubinkovici - Iorga, Giurgiu, Neagu - Astafei, Paraschiv (Gazale '81), Stromajer (Filip '69). Antrenor: Ioan Balaur.

Petrolul Ploieşti: Bornescu - Alcenat, Neag, Geraldo, Guilherme - Renan (Boudjemaa '67), Hoban, Mojica (Manasse '79), Morar (Hamza '58) - Bokila, Sauvadet. Antrenor: Cosmin Contra.

Cartonaşe galbene: Ljubinkovici '19, Giurgiu '23 / Bokila '20, Hamza '63, Geraldo '89

Arbitri: Alexandru Tudor (central) - Aurel Oniţă, Octavian Şovre (asistenţi) - Florin Miron (rezervă)

Observatori: Ioan Mureşan, Dumitru Dumitriu

Înainte de începerea jocului, pugilistul Cristian "Hammer" Ciocan, care şi-a apărat cu succes vineri titlul european WBO la categoria grea, a prezentat publicului centura de campion. De asemenea, el a dat lovitura de începere a partidei.

La meci au asistat aproximativ 6.000 de spectatori, între care şi 350 de fani ploieşteni.

Tehnicianul Petre Grigoraş nu a stat pe banca Oţelului la această partidă, deoarece încă nu a semnat contractul cu gruparea gălăţeană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici